Μέτρο 16: Συνεταιρισμός Βοΐου και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο δημιουργούν τυρί με διατροφική αξία

Μια διαφορετική γραβιέρα που έχει νέα ενδιαφέροντα διατροφικά στοιχεία και ωραία γεύση είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Βοΐου στην Κοζάνη υπό την επιμέλεια της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Από την έρευνα στην παραγωγή η πρόβεια γραβιέρα Βοΐου µε προπιονική καλλιέργεια

Το αποτέλεσµα της συνεργασίας GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΑΚΣ Βοΐου Κοζάνης και Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών Tα αποτελέσµατα από την πειραµατική παραγωγή της «Γραβιέρας Pro»,…

Μετάβαση στο περιεχόμενο